Download Lagu Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3

Download gratis lagu mp3 Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3 di Stafabandaz hanya untuk review saja. Jika Anda suka, belilah kaset atau CD original dari album GuyonWaton - Single 2019 agar GuyonWaton tetap dapat berkarya.

Lagu Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3 yang dinyanyikan oleh GuyonWaton juga bisa kalian download pada situs resminya seperti I-Tunes, Spotify, Joox ataupun situs resmi lainnya.

Download Lagu Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3 Terbaru



Lirik:

Koyo ngene rasane wong nandang kangen

Rino wengi atiku rasane peteng

Tansah kelingan kepingin nyawang

Sedelo wae uwis emoh tenan


Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti seprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku


Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku

Nanging bojo anyar

Sing mbok pamerke neng aku


Dudu wangi mawar

Sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali

Nglarani wong koyo aku


Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku


Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti seprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku


Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku

Nanging bojo anyar

Sing mbok pamerke neng aku


Dudu wangi mawar

Sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali

Nglarani wong koyo aku


Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku


Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku


Title : Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3
Artist : GuyonWaton
Album : GuyonWaton - Single 2019
Size : 3.58 MB
Duration : 5:22 Minute
Bitrate : 128000 Kbps
Added : 2019-08-08 15:25:31

Bagikan Ke :
Facebook Twitter Pinterest

-> Lagu GuyonWaton Lainnya <-

Terimakasih telah mengunduh lagu Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3 di Stafabandaz. Lagu Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik) MP3 ini sebagai review bagi kamu sebelum membeli kaset asli yang resmi atau CD original lagu tersebut, atau kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes GuyonWaton, untuk mendukung GuyonWaton di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Lagu Terkait:

GuyonWaton - Karma.mp3 GuyonWaton - Karma.mp3
Album : GuyonWaton - Single 2019
Size : 5.51 MB | Play : 4.148
Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik).mp3 Pamer Bojo - GuyonWaton (Akustik).mp3
Album : GuyonWaton - Single 2019
Size : 3.58 MB | Play : 6.579
Menepi - Ngatmombilung (GuyonWaton Cover).mp3 Menepi - Ngatmombilung (GuyonWaton Cover).mp3
Album : GuyonWaton - Single 2019
Size : 4.76 MB | Play : 63.573
GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik).mp3 GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik).mp3
Album : GuyonWaton - Single 2019
Size : 3.76 MB | Play : 2.908

Recent Search