Download Lagu Nella Kharisma - Ra Nduweni MP3

Download gratis lagu mp3 Nella Kharisma - Ra Nduweni MP3 di Stafabandaz hanya untuk review saja. Jika Anda suka, belilah kaset atau CD original dari album Nella Kharisma - Single 2019 agar Nella Kharisma tetap dapat berkarya.

Lagu Nella Kharisma - Ra Nduweni MP3 yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma juga bisa kalian download pada situs resminya seperti I-Tunes, Spotify, Joox ataupun situs resmi lainnya.

Download Lagu Nella Kharisma - Ra Nduweni MP3 Terbaru



Lirik:

Download Lagu Nella Kharisma Ra Nduweni MP3


Cobo rungokno sworo atiku

Mergo abot nyonggo pisah karo sliramu

Eling semono isih bebarengan

Nanging saiki wes ganti crito kabeh tresnamu


Nangis ning atiku eling nelongso rasane

Naliko kudu melepas lungomu

Nrimo kudu pisah naliko isih sayang

Nyapo ketemu yen akhire ra biso sesandingan


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Tansah tak eling ning njero ati

Manggon soyo jeru sliramu


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Nadyan ngelalekne jenengmu

Nanging soyo kepatri tresnamu


Aku iseh ora iso nglalekake sliramu

Nadyan ora biso nduweni rogomu lan tresnomu

Nelongsone ati garise kudu nerimo perpisahan lan lungamu

Opo tresno ra kudu nduweni lan nyanding sliramu


Cobo rungokno sworo atiku

Mergo abot nyonggo pisah karo sliramu

Eling semono isih bebarengan

Nanging saiki wes ganti crito kabeh tresnamu


Nangis ning atiku eling nelongso rasane

Naliko kudu melepas lungomu

Nrimo kudu pisah naliko isih sayang

Nyapo ketemu yen akhire ra biso sesandingan


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Tansah tak eling ning njero ati

Manggon soyo jeru sliramu


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Nadyan ngelalekne jenengmu

Nanging soyo kepatri tresnamu


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Tansah tak eling ning njero ati

Manggon soyo jeru sliramu


Saiki amung tak kangeni

Nanging ora biso nduweni

Nadyan ngelalekne jenengmu

Nanging soyo kepatri tresnamu


Title : Nella Kharisma - Ra Nduweni MP3
Artist : Nella Kharisma
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 7.85 MB
Duration : 6:54 Minute
Bitrate : 128000 Kbps
Added : 2019-02-14 10:16:17

Bagikan Ke :
Facebook Twitter Pinterest

-> Lagu Nella Kharisma Lainnya <-

Terimakasih telah mengunduh lagu Nella Kharisma - Ra Nduweni MP3 di Stafabandaz. Lagu Nella Kharisma - Ra Nduweni MP3 ini sebagai review bagi kamu sebelum membeli kaset asli yang resmi atau CD original lagu tersebut, atau kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma, untuk mendukung Nella Kharisma di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Lagu Terkait:

Nella Kharisma - Kemarin.mp3 Nella Kharisma - Kemarin.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 6.20 MB | Play : 40.726
Nella Kharisma - Kau Tercipta Bukan Untukku.mp3 Nella Kharisma - Kau Tercipta Bukan Untukku.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 3.62 MB | Play : 11.695
Nella Kharisma - Sayur Kol.mp3 Nella Kharisma - Sayur Kol.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.73 MB | Play : 7.513
Nella Kharisma - Selow.mp3 Nella Kharisma - Selow.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.23 MB | Play : 7.764
Nella Kharisma - Juragan Empang.mp3 Nella Kharisma - Juragan Empang.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 6.73 MB | Play : 9.097
Nella Kharisma - Aku Takut.mp3 Nella Kharisma - Aku Takut.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 4.73 MB | Play : 7.845
Nella Kharisma - Jaran Goyang.mp3 Nella Kharisma - Jaran Goyang.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.31 MB | Play : 5.522
Nella Kharisma - Aku Tak Biasa.mp3 Nella Kharisma - Aku Tak Biasa.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.63 MB | Play : 5.294
Nella Kharisma - Lungset.mp3 Nella Kharisma - Lungset.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.72 MB | Play : 7.313
Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi.mp3 Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 7.73 MB | Play : 8.101

Recent Search