Download Lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan MP3

Download gratis lagu mp3 Jihan Audy - Wegah Kelangan MP3 di Stafabandaz hanya untuk review saja. Jika Anda suka, belilah kaset atau CD original dari album Jihan Audy - Single 2019 agar Jihan Audy tetap dapat berkarya.

Lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan MP3 yang dinyanyikan oleh Jihan Audy juga bisa kalian download pada situs resminya seperti I-Tunes, Spotify, Joox ataupun situs resmi lainnya.

Download Lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan MP3 Terbaru



Lirik:

Rungokno jerit atiku iki

Sing bingung noto roso neng ati

Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki


Tulung kowe ojo salah tompo

Ojo mbok pikir aku ngeliyo

Kabeh iki kahanan

Ra iso neruske katresnan


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Ora ono niatku ngelarani atimu

Rungokno aku senajano aku sing kleru

Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku

Yo mung kanggo awakmu

Cukup pisan iki kowe loro ati

Ora tak baleni anggonku le nglarani


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Mung kependem roso tresno

Bebarengan ora bakal dadi nyoto

Pengen langgeng yo kuwi karepku

Nanging wong tuaku ora setuju


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Title : Jihan Audy - Wegah Kelangan MP3
Artist : Jihan Audy
Album : Jihan Audy - Single 2019
Size : 5.58 MB
Duration : 4:41 Minute
Bitrate : 128000 Kbps
Added : 2019-08-04 18:37:51

Bagikan Ke :
Facebook Twitter Pinterest

-> Lagu Jihan Audy Lainnya <-

Terimakasih telah mengunduh lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan MP3 di Stafabandaz. Lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan MP3 ini sebagai review bagi kamu sebelum membeli kaset asli yang resmi atau CD original lagu tersebut, atau kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Jihan Audy, untuk mendukung Jihan Audy di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Lagu Terkait:

Jihan Audy - Aku Wanita Mu.mp3 Jihan Audy - Aku Wanita Mu.mp3
Album : Jihan Audy - Single 2019
Size : 4.65 MB | Play : 1.814
Jihan Audy - Wegah Kelangan.mp3 Jihan Audy - Wegah Kelangan.mp3
Album : Jihan Audy - Single 2019
Size : 5.58 MB | Play : 1.235
Jihan Audy - Prei Kanan Kiri.mp3 Jihan Audy - Prei Kanan Kiri.mp3
Album : Jihan Audy - Single 2019
Size : 3.56 MB | Play : 1.609
Jihan Audy - Konco Rindu.mp3 Jihan Audy - Konco Rindu.mp3
Album : Jihan Audy - Single 2019
Size : 4.83 MB | Play : 1.615
Jihan Audy - Salahkah Inginku.mp3 Jihan Audy - Salahkah Inginku.mp3
Album : Jihan Audy - Single 2019
Size : 4.93 MB | Play : 2.660

Recent Search