Download Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng MP3

Download gratis lagu mp3 Nella Kharisma - Kapten Oleng MP3 di Stafabandaz hanya untuk review saja. Jika Anda suka, belilah kaset atau CD original dari album Nella Kharisma - Single 2019 agar Nella Kharisma tetap dapat berkarya.

Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng MP3 yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma juga bisa kalian download pada situs resminya seperti I-Tunes, Spotify, Joox ataupun situs resmi lainnya.

Download Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng MP3 Terbaru



Lirik:

Tegane atimu gawe tatu ning atiku

Derese eluh iki mergo koe sing jalari

Lamise janjimu koyo ombake banyu

Gedhe bantere alun nanging ra iso digugu


Kroso neng awakku njobo loro njero ngilu

Mikirke anggonmu sing mbubrah kahanan uripku

Aku kudu piye yen wes dadi koyo ngene

Tak cubo ngelalekke arep nganggo coro opo wae


Kapten aku pengen oleng

Mergo tresno wes ra kajen

Kapten ben kabeh kelalen

Aku pengen oleng


Kapten gek ndang wenehono

Tresno ben ra nyesek ning dodo

Tombo teko loro lungo

Senajan mung sedelo


Uwes biasane aku mok larani

Saiki pengenmu piye yen ngeneki

Ngalor ngidul golek tombo

Sokor sokor oleh gantine tresno


Senajan iki mung sedelo

Yo wes ora popo sing penting wes ra kroso

Kroso larane lali ro slirane

Sing wes gawe atiku oleng wae


Kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen

Kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo

Tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo


Mabur duwur atiku tambah ajur

Kelingan kowe wes mendingan tak kubur

Ojo maneh tak tandur aku wes kesel jujur

Atiku iki mung mbok ulur-ulur


Saiki kowe pancen iso mbalelo

Rasakno mengko yen aku uwes lungo

Sopo sing bakal ngampet loro disio-sio

Kowe mesti oleh piwalese tresno


Tak akoni larane tembus ning ati

Sekarang telah hilang semenjak kaptenku datang


Kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen

Kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo

Tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo


Kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen

Kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng

Kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo

Tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo


Title : Nella Kharisma - Kapten Oleng MP3
Artist : Nella Kharisma
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 3.87 MB
Duration : 5:18 Minute
Bitrate : 128000 Kbps
Added : 2019-07-31 11:35:27

Bagikan Ke :
Facebook Twitter Pinterest

-> Lagu Nella Kharisma Lainnya <-

Terimakasih telah mengunduh lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng MP3 di Stafabandaz. Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng MP3 ini sebagai review bagi kamu sebelum membeli kaset asli yang resmi atau CD original lagu tersebut, atau kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma, untuk mendukung Nella Kharisma di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Lagu Terkait:

Nella Kharisma - Kemarin.mp3 Nella Kharisma - Kemarin.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 6.20 MB | Play : 43.025
Nella Kharisma - Kau Tercipta Bukan Untukku.mp3 Nella Kharisma - Kau Tercipta Bukan Untukku.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 3.62 MB | Play : 13.141
Nella Kharisma - Sayur Kol.mp3 Nella Kharisma - Sayur Kol.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.73 MB | Play : 8.395
Nella Kharisma - Selow.mp3 Nella Kharisma - Selow.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.23 MB | Play : 8.476
Nella Kharisma - Juragan Empang.mp3 Nella Kharisma - Juragan Empang.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 6.73 MB | Play : 10.297
Nella Kharisma - Aku Takut.mp3 Nella Kharisma - Aku Takut.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 4.73 MB | Play : 8.962
Nella Kharisma - Jaran Goyang.mp3 Nella Kharisma - Jaran Goyang.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.31 MB | Play : 6.045
Nella Kharisma - Aku Tak Biasa.mp3 Nella Kharisma - Aku Tak Biasa.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.63 MB | Play : 5.651
Nella Kharisma - Lungset.mp3 Nella Kharisma - Lungset.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.72 MB | Play : 8.078
Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi.mp3 Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 7.73 MB | Play : 8.939

Recent Search