Download Lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3

Download gratis lagu mp3 Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3 di Stafabandaz hanya untuk review saja. Jika Anda suka, belilah kaset atau CD original dari album Dhevy Geranium - Single 2019 agar Dhevy Geranium tetap dapat berkarya.

Lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3 yang dinyanyikan oleh Dhevy Geranium juga bisa kalian download pada situs resminya seperti I-Tunes, Spotify, Joox ataupun situs resmi lainnya.

Download Lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3 Terbaru



Lirik:

Rungokno jerit atiku iki

Sing bingung noto roso neng ati

Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki


Tulung kowe ojo salah tompo

Ojo mbok pikir aku ngeliyo

Kabeh iki kahanan

Ra iso neruske katresnan


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Ora ono niatku ngelarani atimu

Rungokno aku senajano aku sing kleru

Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku

Yo mung kanggo awakmu

Cukup pisan iki kowe loro ati

Ora tak baleni anggonku le nglarani


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Mung kependem roso tresno

Bebarengan ora bakal dadi nyoto

Pengen langgeng yo kuwi karepku

Nanging wong tuaku ora setuju


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Title : Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3
Artist : Dhevy Geranium
Album : Dhevy Geranium - Single 2019
Size : 3.54 MB
Duration : 5:49 Minute
Bitrate : 128000 Kbps
Added : 2019-07-29 16:37:31

Bagikan Ke :
Facebook Twitter Pinterest

-> Lagu Dhevy Geranium Lainnya <-

Terimakasih telah mengunduh lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3 di Stafabandaz. Lagu Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version) MP3 ini sebagai review bagi kamu sebelum membeli kaset asli yang resmi atau CD original lagu tersebut, atau kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Dhevy Geranium, untuk mendukung Dhevy Geranium di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Lagu Terkait:

Dhevy Geranium - Edan Turun Reggae Version.mp3 Dhevy Geranium - Edan Turun Reggae Version.mp3
Album : Dhevy Geranium - Single 2019
Size : 5.66 MB | Play : 2.200
Lintang Ati Reggae Version - Dhevy Geranium.mp3 Lintang Ati Reggae Version - Dhevy Geranium.mp3
Album : Dhevy Geranium - Single 2019
Size : 3.83 MB | Play : 10.035
Dhevy Geranium - Senorita (Reggae Version).mp3 Dhevy Geranium - Senorita (Reggae Version).mp3
Album : Dhevy Geranium - Single 2019
Size : 5.73 MB | Play : 10.461
Dhevy Geranium - Kopi Lambada (Reggae Cover).mp3 Dhevy Geranium - Kopi Lambada (Reggae Cover).mp3
Album : Dhevy Geranium - Single 2019
Size : 3.75 MB | Play : 3.337
Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version).mp3 Dhevy Geranium - Wegah Kelangan (Reggae Version).mp3
Album : Dhevy Geranium - Single 2019
Size : 3.54 MB | Play : 1.609
Dhevy Geranium - Kartonyono Medot Janji (Reggae SKA).mp3 Dhevy Geranium - Kartonyono Medot Janji (Reggae SKA).mp3
Album : Dhevy Geranium - Single 2019
Size : 4.85 MB | Play : 12.949
Dhevy Geranium - Lily (Reggae Version).mp3 Dhevy Geranium - Lily (Reggae Version).mp3
Album : Dhevy Geranium - Single 2019
Size : 5.77 MB | Play : 5.241
Dhevy Geranium - Korban Janji (Reggae Version).mp3 Dhevy Geranium - Korban Janji (Reggae Version).mp3
Album : Dhevy Geranium - Single 2019
Size : 4.87 MB | Play : 2.611
Dhevy Geranium - Bohoso Moto (Reggae Version).mp3 Dhevy Geranium - Bohoso Moto (Reggae Version).mp3
Album : Dhevy Geranium - Single 2019
Size : 4.76 MB | Play : 1.536
Dhevy Geranium - Kau Tercipta Bukan Untukku (Reggae Version).mp3 Dhevy Geranium - Kau Tercipta Bukan Untukku (Reggae Version).mp3
Album : Dhevy Geranium - Single 2019
Size : 4.70 MB | Play : 2.489

Recent Search