Download Lagu Nella Kharisma - Sido Sayang Ora MP3

Download gratis lagu mp3 Nella Kharisma - Sido Sayang Ora MP3 di Stafabandaz hanya untuk review saja. Jika Anda suka, belilah kaset atau CD original dari album Nella Kharisma - Single 2019 agar Nella Kharisma tetap dapat berkarya.

Lagu Nella Kharisma - Sido Sayang Ora MP3 yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma juga bisa kalian download pada situs resminya seperti I-Tunes, Spotify, Joox ataupun situs resmi lainnya.

Download Lagu Nella Kharisma - Sido Sayang Ora MP3 Terbaru



Lirik:

kabeh iki salahku, tresno marang sliramu

sing selalu ono wektu nggo aku

saben dino bebarengan, kegowo perasaan

nanging rosomu mung sebatas teman


opo iki rasane biyen konco saiki dadine tresno

oh atiku malah loro, sayangku dianggep konco


tak tunggu tak enteni kepastianmu tekan saiki

jane sido sayang ora, opo pancen wes raiso

aku mung tok anggep konco


tak pasrahke kabeh ati iki

mung dinggo kowe sing tak tresnani

tapi atiku wes ngerti, tresno ra kudu nduweni, raiso dadi siji

 

kabeh iki salahku tresno marang sliramu

konco dadine tresno, saiki malah loro

aku kudu piye, ati bingung rasane

mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe


duh gusti pangeran paringono kesabaran

dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan

kowe tetep ning ati, nganti tekane mati

meskipun awak dewe raiso dadi siji


kabeh iki salahku, tresno marang sliramu

sing selalu ono wektu nggo aku

saben dino bebarengan, kegowo perasaan

nanging rosomu mung sebatas teman


opo iki rasane biyen konco saiki dadine tresno

oh atiku malah loro, sayangku dianggep konco


tak tunggu tak enteni kepastianmu tekan saiki

jane sido sayang ora, opo pancen wes raiso

aku mung tok anggep konco


tak pasrahke kabeh ati iki

mung dinggo kowe sing tak tresnani

tapi atiku wes ngerti, tresno ra kudu nduweni, raiso dadi siji


tak tunggu tak enteni kepastianmu tekan saiki

jane sido sayang ora, opo pancen wes raiso

aku mung tok anggep konco


tak pasrahke kabeh ati iki

mung dinggo kowe sing tak tresnani

tapi atiku wes ngerti, tresno ra kudu nduweni, raiso dadi siji


Title : Nella Kharisma - Sido Sayang Ora MP3
Artist : Nella Kharisma
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 3.82 MB
Duration : 5:34 Minute
Bitrate : 128000 Kbps
Added : 2019-07-26 06:50:13

Bagikan Ke :
Facebook Twitter Pinterest

-> Lagu Nella Kharisma Lainnya <-

Terimakasih telah mengunduh lagu Nella Kharisma - Sido Sayang Ora MP3 di Stafabandaz. Lagu Nella Kharisma - Sido Sayang Ora MP3 ini sebagai review bagi kamu sebelum membeli kaset asli yang resmi atau CD original lagu tersebut, atau kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma, untuk mendukung Nella Kharisma di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Lagu Terkait:

Nella Kharisma - Kemarin.mp3 Nella Kharisma - Kemarin.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 6.20 MB | Play : 42.994
Nella Kharisma - Kau Tercipta Bukan Untukku.mp3 Nella Kharisma - Kau Tercipta Bukan Untukku.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 3.62 MB | Play : 13.130
Nella Kharisma - Sayur Kol.mp3 Nella Kharisma - Sayur Kol.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.73 MB | Play : 8.381
Nella Kharisma - Selow.mp3 Nella Kharisma - Selow.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.23 MB | Play : 8.471
Nella Kharisma - Juragan Empang.mp3 Nella Kharisma - Juragan Empang.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 6.73 MB | Play : 10.293
Nella Kharisma - Aku Takut.mp3 Nella Kharisma - Aku Takut.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 4.73 MB | Play : 8.952
Nella Kharisma - Jaran Goyang.mp3 Nella Kharisma - Jaran Goyang.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.31 MB | Play : 6.042
Nella Kharisma - Aku Tak Biasa.mp3 Nella Kharisma - Aku Tak Biasa.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.63 MB | Play : 5.649
Nella Kharisma - Lungset.mp3 Nella Kharisma - Lungset.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.72 MB | Play : 8.072
Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi.mp3 Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 7.73 MB | Play : 8.934

Recent Search