Download Lagu Nella Kharisma - Demi Kowe MP3

Download gratis lagu mp3 Nella Kharisma - Demi Kowe MP3 di Stafabandaz hanya untuk review saja. Jika Anda suka, belilah kaset atau CD original dari album Nella Kharisma - Single 2019 agar Nella Kharisma tetap dapat berkarya.

Lagu Nella Kharisma - Demi Kowe MP3 yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma juga bisa kalian download pada situs resminya seperti I-Tunes, Spotify, Joox ataupun situs resmi lainnya.

Download Lagu Nella Kharisma - Demi Kowe MP3 Terbaru



Lirik:

mas aku bali arep nepati janji

tak jaluk kowe ra ngapusi

lungaku wingi amung golek rejeki

tak bukteke kowe ojo mbedo ati


wes seprene suwene

aku lunga ninggal kowe

adoh paran yo mung dinggo kowe


aku lilo adoh omah adoh wong tuwo

demi kowe ben supaya tetep mulya

tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku

setiaku karo kowe tekan matiku


aku lunga ra ngilang nanging mergo kahanan

aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan

mikir masa depan karo golek modal

dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan


mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji

bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan

aku ning sandingmu ngancani uripmu

mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku


wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe

adoh paran yo mung dinggo kowe


aku lilo adoh omah adoh wong tuwo

demi kowe ben supaya tetep mulya

tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku

setiaku karo kowe tekan matiku


matur suwun wis gelem nompo aku

sampun percoyo karo janji janjiku

bakal tak jaga tekaning patiku

kanggoku awakmu kui harga diriku


wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe

adoh paran yo mung dinggo kowe


aku lilo adoh omah adoh wong tuwo

demi kowe ben supaya tetep mulya

tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku

setiaku karo kowe tekan matiku


aku lilo adoh omah adoh wong tuwo

demi kowe ben supaya tetep mulya

tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku

setiaku karo kowe tekan matiku


Title : Nella Kharisma - Demi Kowe MP3
Artist : Nella Kharisma
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.51 MB
Duration : 4:22 Minute
Bitrate : 128000 Kbps
Added : 2019-07-10 13:31:07

Bagikan Ke :
Facebook Twitter Pinterest

-> Lagu Nella Kharisma Lainnya <-

Terimakasih telah mengunduh lagu Nella Kharisma - Demi Kowe MP3 di Stafabandaz. Lagu Nella Kharisma - Demi Kowe MP3 ini sebagai review bagi kamu sebelum membeli kaset asli yang resmi atau CD original lagu tersebut, atau kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma, untuk mendukung Nella Kharisma di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Lagu Terkait:

Nella Kharisma - Kemarin.mp3 Nella Kharisma - Kemarin.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 6.20 MB | Play : 40.726
Nella Kharisma - Kau Tercipta Bukan Untukku.mp3 Nella Kharisma - Kau Tercipta Bukan Untukku.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 3.62 MB | Play : 11.695
Nella Kharisma - Sayur Kol.mp3 Nella Kharisma - Sayur Kol.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.73 MB | Play : 7.513
Nella Kharisma - Selow.mp3 Nella Kharisma - Selow.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.23 MB | Play : 7.764
Nella Kharisma - Juragan Empang.mp3 Nella Kharisma - Juragan Empang.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 6.73 MB | Play : 9.097
Nella Kharisma - Aku Takut.mp3 Nella Kharisma - Aku Takut.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 4.73 MB | Play : 7.845
Nella Kharisma - Jaran Goyang.mp3 Nella Kharisma - Jaran Goyang.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.31 MB | Play : 5.522
Nella Kharisma - Aku Tak Biasa.mp3 Nella Kharisma - Aku Tak Biasa.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.63 MB | Play : 5.294
Nella Kharisma - Lungset.mp3 Nella Kharisma - Lungset.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.72 MB | Play : 7.313
Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi.mp3 Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 7.73 MB | Play : 8.101

Recent Search