Download Lagu Demi Kowe - Pendhoza (SKA VERSION) MP3

Download gratis lagu mp3 Demi Kowe - Pendhoza (SKA VERSION) MP3 di Stafabandaz hanya untuk review saja. Jika Anda suka, belilah kaset atau CD original dari album GENJA SKA - Single 2019 agar GENJA SKA tetap dapat berkarya.

Lagu Demi Kowe - Pendhoza (SKA VERSION) MP3 yang dinyanyikan oleh GENJA SKA juga bisa kalian download pada situs resminya seperti I-Tunes, Spotify, Joox ataupun situs resmi lainnya.

Download Lagu Demi Kowe - Pendhoza (SKA VERSION) MP3 Terbaru



Lirik:

Dik aku bali, arep nepati janji

tak jaluk kowe ra ngapusi

lungaku wingi amung golek rejeki

tak bukteke kowe ojo mbedo ati


wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe

adoh paran yo mung dinggo kowe


Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo

demi kowe ben supaya tetep mulya

tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku

setiaku karo kowe tekan matiku


aku lunga ra ngilang, nanging mergo kahanan

aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan

mikir masa depan karo golek modal

dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji

bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan

aku ning sandingmu, ngancani uripmu

mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku


wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe

adoh paran yo mung dinggo kowe


aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo

demi kowe ben supaya tetep mulya

tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku

setiaku karo kowe tekan matiku


Mergo tresno aku biso adoh paran njogo roso

Godaan teko nanging aku ora ngiwo

Saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni

Ono kowe aku wani ngadepi urip iki

matur suwun wis gelem nompo aku

sampun percoyo karo janji janjiku

bakal tak jaga tekaning patiku

kanggoku awakmu kui harga diriku


wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe

adoh paran yo mung dinggo kowe


aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo

demi kowe ben supaya tetep mulya

tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku

setiaku karo kowe tekan matiku


aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo

demi kowe ben supaya tetep mulya

tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku

setiaku karo kowe tekan matiku


Title : Demi Kowe - Pendhoza (SKA VERSION) MP3
Artist : GENJA SKA
Album : GENJA SKA - Single 2019
Size : 4.95 MB
Duration : 5:12 Minute
Bitrate : 128000 Kbps
Added : 2019-07-10 13:25:32

Bagikan Ke :
Facebook Twitter Pinterest

-> Lagu GENJA SKA Lainnya <-

Terimakasih telah mengunduh lagu Demi Kowe - Pendhoza (SKA VERSION) MP3 di Stafabandaz. Lagu Demi Kowe - Pendhoza (SKA VERSION) MP3 ini sebagai review bagi kamu sebelum membeli kaset asli yang resmi atau CD original lagu tersebut, atau kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes GENJA SKA, untuk mendukung GENJA SKA di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Lagu Terkait:

MUNDUR ALON ALON - Ilux ID (SKA VERSION).mp3 MUNDUR ALON ALON - Ilux ID (SKA VERSION).mp3
Album : GENJA SKA - Single 2019
Size : 4.52 MB | Play : 1.973
Demi Kowe - Pendhoza (SKA VERSION).mp3 Demi Kowe - Pendhoza (SKA VERSION).mp3
Album : GENJA SKA - Single 2019
Size : 4.95 MB | Play : 3.530
GENJA SKA - Hanya Ingin Kau Tau (SKA Version).mp3 GENJA SKA - Hanya Ingin Kau Tau (SKA Version).mp3
Album : GENJA SKA - Single 2019
Size : 4.87 MB | Play : 1.319
Cinta Luar Biasa - Reggae SKA Version.mp3 Cinta Luar Biasa - Reggae SKA Version.mp3
Album : GENJA SKA - Single 2019
Size : 3.71 MB | Play : 3.160
Rindu Serindu Rindunya - Reggae Version.mp3 Rindu Serindu Rindunya - Reggae Version.mp3
Album : GENJA SKA - Single 2019
Size : 5.74 MB | Play : 3.080

Recent Search