Download Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan MP3

Download gratis lagu mp3 Via Vallen - Wegah Kelangan MP3 di Stafabandaz hanya untuk review saja. Jika Anda suka, belilah kaset atau CD original dari album Via Vallen - Single 2019 agar Via Vallen tetap dapat berkarya.

Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan MP3 yang dinyanyikan oleh Via Vallen juga bisa kalian download pada situs resminya seperti I-Tunes, Spotify, Joox ataupun situs resmi lainnya.

Download Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan MP3 Terbaru



Lirik:

Rungokno jerit atiku iki

Sing bingung noto roso neng ati

Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki


Tulung kowe ojo salah tompo

Ojo mbok pikir aku ngeliyo

Kabeh iki kahanan

Ra iso neruske katresnan


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Ora ono niatku ngelarani atimu

Rungokno aku senajano aku sing kleru

Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku

Yo mung kanggo awakmu

Cukup pisan iki kowe loro ati

Ora tak baleni anggonku le nglarani


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Mung kependem roso tresno

Bebarengan ora bakal dadi nyoto

Pengen langgeng yo kuwi karepku

Nanging wong tuaku ora setuju


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan

Mergo tresno wes tak patri neng njero ati

Nanging arep piye meneh

Iki wes kahanan kudu pisahan


Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku

Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku

Nglungani sliramu abot rasene pangapurane


Title : Via Vallen - Wegah Kelangan MP3
Artist : Via Vallen
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 3.74 MB
Duration : 4:35 Minute
Bitrate : 128000 Kbps
Added : 2019-01-11 14:33:06

Bagikan Ke :
Facebook Twitter Pinterest

-> Lagu Via Vallen Lainnya <-

Terimakasih telah mengunduh lagu Via Vallen - Wegah Kelangan MP3 di Stafabandaz. Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan MP3 ini sebagai review bagi kamu sebelum membeli kaset asli yang resmi atau CD original lagu tersebut, atau kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Via Vallen, untuk mendukung Via Vallen di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Lagu Terkait:

Via Vallen - Selow.mp3 Via Vallen - Selow.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 6.31 MB | Play : 7.589
Via Vallen - Sayang.mp3 Via Vallen - Sayang.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 6.21 MB | Play : 4.056
Via Vallen - Secawan Madu.mp3 Via Vallen - Secawan Madu.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 6.52 MB | Play : 11.734
Via Vallen - Ra Jodo.mp3 Via Vallen - Ra Jodo.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 4.89 MB | Play : 4.910
Via Vallen - Bojo Galak.mp3 Via Vallen - Bojo Galak.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 5.63 MB | Play : 24.561
Via Vallen - Karna Su Sayang.mp3 Via Vallen - Karna Su Sayang.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 4.71 MB | Play : 4.363
Via Vallen - Korban Janji.mp3 Via Vallen - Korban Janji.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 3.80 MB | Play : 14.453
Via Vallen - Wegah Kelangan.mp3 Via Vallen - Wegah Kelangan.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 3.74 MB | Play : 9.757
Via Vallen - Loro Ning Ati.mp3 Via Vallen - Loro Ning Ati.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 6.81 MB | Play : 7.957
Via Vallen - Sewu Kutho.mp3 Via Vallen - Sewu Kutho.mp3
Album : Via Vallen - Single 2019
Size : 3.89 MB | Play : 16.379

Recent Search