Download Lagu Nella Kharisma - Terminal Gayatri MP3

Download gratis lagu mp3 Nella Kharisma - Terminal Gayatri MP3 di Stafabandaz hanya untuk review saja. Jika Anda suka, belilah kaset atau CD original dari album Nella Kharisma - Single 2019 agar Nella Kharisma tetap dapat berkarya.

Lagu Nella Kharisma - Terminal Gayatri MP3 yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma juga bisa kalian download pada situs resminya seperti I-Tunes, Spotify, Joox ataupun situs resmi lainnya.

Download Lagu Nella Kharisma - Terminal Gayatri MP3 Terbaru



Lirik:

Tekamu tak tunggu ning terminal Gayatri

Tulungagung biyen kuwi sing dadi seksi

Yen tresnomu lan tresnoku iso nyawiji

Nganti seprene kowe durong bali


Kowe lunggo tak gandeng tanganmu sing kiwo

Koyo-koyo ora biso medetke tresno

Yen tresnomu iseh tak simpen ning jero dodo

Mugo kowe iseh tetep setyo


Mas, kowe ono ngendi

Mas, aku nggoleki

Mas, kowe ono ngendi

Mas, aku ngenteni


Jare lungo ora suwe

Nyatane ngendi tekan seprene

Opo kowe uwes lali

Janjimu ning terminal gayati


Opo uwis ra kelingan

Biyen kowe ngucapne katresnan

Pamit linggo golek pangan

Bareng mulih uwis nggowo katresnan


Tekamu tak tunggu ning terminal Gayatri

Tulungagung biyen kuwi sing dadi seksi

Yen tresnomu lan tresnoku iso nyawiji

Nganti seprene kowe durong bali


Kowe lunggo tak gandeng tanganmu sing kiwo

Koyo-koyo ora biso medetke tresno

Yen tresnomu iseh tak simpen ning jero dodo

Mugo kowe iseh tetep setyo


Mas, kowe ono ngendi

Mas, aku nggoleki

Mas, kowe ono ngendi

Mas, aku ngenteni


Jare lungo ora suwe

Nyatane ngendi tekan seprene

Opo kowe uwes lali

Janjimu ning terminal gayati


Opo uwis ra kelingan

Biyen kowe ngucapne katresnan

Pamit linggo golek pangan

Bareng mulih uwis nggowo katresnan


Bareng mulih, wis ora kelingan


Title : Nella Kharisma - Terminal Gayatri MP3
Artist : Nella Kharisma
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 3.57 MB
Duration : 5:52 Minute
Bitrate : 128000 Kbps
Added : 2019-06-23 14:23:51

Bagikan Ke :
Facebook Twitter Pinterest

-> Lagu Nella Kharisma Lainnya <-

Terimakasih telah mengunduh lagu Nella Kharisma - Terminal Gayatri MP3 di Stafabandaz. Lagu Nella Kharisma - Terminal Gayatri MP3 ini sebagai review bagi kamu sebelum membeli kaset asli yang resmi atau CD original lagu tersebut, atau kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma, untuk mendukung Nella Kharisma di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Lagu Terkait:

Nella Kharisma - Kemarin.mp3 Nella Kharisma - Kemarin.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 6.20 MB | Play : 40.726
Nella Kharisma - Kau Tercipta Bukan Untukku.mp3 Nella Kharisma - Kau Tercipta Bukan Untukku.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 3.62 MB | Play : 11.695
Nella Kharisma - Sayur Kol.mp3 Nella Kharisma - Sayur Kol.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.73 MB | Play : 7.513
Nella Kharisma - Selow.mp3 Nella Kharisma - Selow.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.23 MB | Play : 7.765
Nella Kharisma - Juragan Empang.mp3 Nella Kharisma - Juragan Empang.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 6.73 MB | Play : 9.098
Nella Kharisma - Aku Takut.mp3 Nella Kharisma - Aku Takut.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 4.73 MB | Play : 7.845
Nella Kharisma - Jaran Goyang.mp3 Nella Kharisma - Jaran Goyang.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.31 MB | Play : 5.522
Nella Kharisma - Aku Tak Biasa.mp3 Nella Kharisma - Aku Tak Biasa.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.63 MB | Play : 5.294
Nella Kharisma - Lungset.mp3 Nella Kharisma - Lungset.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.72 MB | Play : 7.313
Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi.mp3 Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 7.73 MB | Play : 8.102

Recent Search