Download Lagu Nella Kharisma - Dalan Tresno MP3

Download gratis lagu mp3 Nella Kharisma - Dalan Tresno MP3 di Stafabandaz hanya untuk review saja. Jika Anda suka, belilah kaset atau CD original dari album Nella Kharisma - Single 2019 agar Nella Kharisma tetap dapat berkarya.

Lagu Nella Kharisma - Dalan Tresno MP3 yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma juga bisa kalian download pada situs resminya seperti I-Tunes, Spotify, Joox ataupun situs resmi lainnya.

Download Lagu Nella Kharisma - Dalan Tresno MP3 Terbaru



Lirik:

Kelingan ketemu kowe pisanan

Atiku rasane degdegan

Mung kahanan gawe aku mbukak dalan

Omongan karo kowe jak kenalan


Suwe suwe lanjut ngobrol ning HPnan

Gemati ngelingke turu lan mangan

Kadang curhat sing nggawe baper baperan

Soyo kenal soyo cedak tuoh tresno


Kepisan ngajak dolan,

mlaku mlaku goncengan

Sakdowone dalanan,

wani mesra mesraan


Kok kowe sing arep dadi pacarku

Mergo nduwe tresno aku lan kowe

Kowe-o mesra karo awakku

Nduwe roso sayang marang aku


Dino iki aku ngomong tresno sayang

Kepengen kowe ngisi ning atiku

Jebul jawabmu gelem karo aku

Akhirnya kita pacaran…


Kepisan ngajak dolan,

mlaku mlaku goncengan

Sakdowone dalanan,

wani mesra mesraan


Kok kowe sing arep dadi pacarku

Mergo nduwe tresno aku lan kowe

Kowe-o mesra karo awakku

Nduwe roso sayang marang aku


Dino iki aku ngomong tresno sayang

Kepengen kowe ngisi ning atiku

Jebul jawabmu gelem karo aku

Akhirnya kita pacaran…


Kok kowe sing arep dadi pacarku

Mergo nduwe tresno aku lan kowe

Kowe-o mesra karo awakku

Nduwe roso sayang marang aku


Dino iki aku ngomong tresno sayang

Kepengen kowe ngisi ning atiku

Jebul jawabmu gelem karo aku

Akhirnya kita pacaran…


Title : Nella Kharisma - Dalan Tresno MP3
Artist : Nella Kharisma
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 3.58 MB
Duration : 3:47 Minute
Bitrate : 128000 Kbps
Added : 2019-08-31 12:32:17

Bagikan Ke :
Facebook Twitter Pinterest

-> Lagu Nella Kharisma Lainnya <-

Terimakasih telah mengunduh lagu Nella Kharisma - Dalan Tresno MP3 di Stafabandaz. Lagu Nella Kharisma - Dalan Tresno MP3 ini sebagai review bagi kamu sebelum membeli kaset asli yang resmi atau CD original lagu tersebut, atau kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes Nella Kharisma, untuk mendukung Nella Kharisma di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Lagu Terkait:

Nella Kharisma - Kemarin.mp3 Nella Kharisma - Kemarin.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 6.20 MB | Play : 43.007
Nella Kharisma - Kau Tercipta Bukan Untukku.mp3 Nella Kharisma - Kau Tercipta Bukan Untukku.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 3.62 MB | Play : 13.135
Nella Kharisma - Sayur Kol.mp3 Nella Kharisma - Sayur Kol.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.73 MB | Play : 8.391
Nella Kharisma - Selow.mp3 Nella Kharisma - Selow.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.23 MB | Play : 8.474
Nella Kharisma - Juragan Empang.mp3 Nella Kharisma - Juragan Empang.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 6.73 MB | Play : 10.296
Nella Kharisma - Aku Takut.mp3 Nella Kharisma - Aku Takut.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 4.73 MB | Play : 8.960
Nella Kharisma - Jaran Goyang.mp3 Nella Kharisma - Jaran Goyang.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.31 MB | Play : 6.044
Nella Kharisma - Aku Tak Biasa.mp3 Nella Kharisma - Aku Tak Biasa.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.63 MB | Play : 5.651
Nella Kharisma - Lungset.mp3 Nella Kharisma - Lungset.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 5.72 MB | Play : 8.077
Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi.mp3 Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi.mp3
Album : Nella Kharisma - Single 2019
Size : 7.73 MB | Play : 8.935

Recent Search